Άρον άρον φεύγουν οι εθελοντές Γερμανοί κτηνίατροι γιατί θίχτηκαν τα συμφέροντα κτηνιάτρου


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κλιμάκιο απο Γερμανούς κτηνιάτρους ήρθε στη Ρόδο για να πραγματοποιήσει δεκάδες δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτα σκυλάκια και γατιά της Ρόδου .

Δυστυχώς όμως για ακόμα μια φορά μετά απο καταγγελία ντόπιου κτηνιάτρου που θεωρεί πως ζημιώνεται οικονομικά απο τα αδέσποτα κάλεσε την αστυνομία  όπου βρήκε και τους Γερμανούς εθελοντές κτηνιάτρους και τους σταμάτησε γιατί έλειπε ένα γραφειοκρατικό έγγραφο .

Οι εθελοντές κτηνίατροι θα αναχωρήσουν την Τρίτη και τα αδέσποτα θα παραμείνουν αστείρωτα .

Άραγε ο κτηνίατρος που έκανε την καταγγελία θα δεχτεί να του τα πάνε για δωρεάν στειρώσεις ή προέχει το οικονομικό όφελος έναντι της προσφοράς ;

Όλα αυτά σε μια περίοδο που το δημοτικό κυνοκομείο της Ρόδου βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση με πολλά άρρωστα ζώα και πολλά που πεθαίνουν αβοήθητα , καθώς και με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για ατασθαλίες στην διαχείριση των χρημάτων.

Ένα θέμα στο οποίο οφείλει ο Δήμαρχος να δώσει μια λύση για το καλό των ζώων και της φήμης του νησιού σε δεύτερη μοίρα , μακριά φυσικά απο παρεμβάσεις άσχετων «εθελοντών» γιατρών που κάνουν τα «στραβά μάτια»…

Πάνος Παπαγεωργίου

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια