Απεργούν αύριο οι φαρμακοποιοί – Ποια φαρμακεία θα είναι ανοιχτά στη Ρόδο


Το Δ.Σ του Φαρμακευτικού συλλόγου Δωδεκανήσου αποφάσισε να ακολουθήσει το κάλεσμα στη γενική 24ωρη απεργία στις  4 Φεβρουαρίου που έχουν προκηρύξει οι οργανώσεις των ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων αντιδρώντας στο νέο Ασφαλιστικό.
Είναι εμφανές πλέον ότι το προσχέδιο του ασφαλιστικού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, που αντιμετωπίζει, όχι μόνο ο κλάδος μας, αλλά ολόκληρος  ο Ελληνικός λαός καθώς το συγκεκριμένο προσχέδιο που κατατέθηκε χωρίς κανένα προηγούμενο διάλογο δεν έχει καμία σχέση με Ανάπτυξη, Ισότητα, Δημοκρατία και Λογική.
Τα φαρμακεία όπως και όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καταστρέφονται καθώς συνεχίζεται η αποδυνάμωση τους έτσι ώστε να γίνουν εύκολα θύματα μεγάλων ημεδαπών και αλλοδαπών  οικονομικών μονάδων,  για να κυριαρχήσουν στην ελληνική αγορά.
Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν δυναμικά στο νέο Ασφαλιστικό που οδηγεί στην ολοκληρωτική διάλυση της φαρμακευτικής περίθαλψης και θέτει σε κίνδυνο τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΦΟΥΤΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ
Τα φαρμακεία που θα παραμείνουν ανοιχτά κατά την 4η Φεβρουαρίου ημέρα ΠΕΜΠΤΗ για την εξυπηρέτηση του κοινού στην πόλη της Ρόδου είναι τα εξής:

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΡΟΔΟΥ
Από τις 08:30π.μ.-13:30μ.μ. και από τις 17:00μμ-08:30πμ της επομένης
ΛΟΙΖΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΗ : Διανυκτέρευση
στο 3χιλ Ρόδου – Καλλιθέας (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ)
τηλ:  22410 74888
Από 8:30π.μ-21:00μμ
ΧΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ : Διημερέρευση
στην οδό 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 24 ΕΝΑΝΤΙ «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ»
τηλ:  2241031612

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια