Ευχαριστήριο από την ΠΥΡ Ρόδου σε όσους συνέδραμαν στην τελευταία πυρκαγιά


Με αφορμή την τελευταία μεγάλη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Παστίδας Ρόδου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως όλους όσοι συνέδραμαν και συνέβαλλαν ώστε η πυρκαγιά να κατασβηστεί το συντομότερο δυνατό. Δεδομένων των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της γειτνίασης της περιοχής με σπίτια, επιχειρήσεις και γενικά ανθρώπινες παραγωγικές δραστηριότητες,  κατορθώσαμε γρήγορα να θέσουμε την πυρκαγιά υπό έλεγχο ώστε  να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Να ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις Υπηρεσίες και τους Φορείς για την άμεση κινητοποίηση και ανταπόκριση.
Κυρίως όμως αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστούμε τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού που για άλλη μια φορά στάθηκε διπλά μας συνεισφέροντας εμπράκτως και στηρίζοντας την προσπάθεια μας καλύπτοντας δαπάνες φιλοξενίας, διαμονής, σίτισης και μεταφοράς υπαλλήλων. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε,
1.    Τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. ΑΝΤΩΝΗ Β. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ
2.    Το Ξενοδοχείο PLATINUM
3.    Το Ξενοδοχείο ΚΑΛΛΙΘΕΑ MARE
4.    Το Ξενοδοχείο ΒΑΣΙΛΕΙΑ στο Νιοχώρι
5.    Την επιχείρηση ΒΑΠ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ
6.    Την επιχείρηση ΤΣΙΓΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.
7.    Την επιχείρηση BAZAAR CASH & CARY
8.    Την επιχείρηση ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ CASH & CARY
9.    Την επιχείρηση PANE DI CAPO
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε όλες τις εθελοντικές ομάδες και οργανώσεις για την αμέριστη συνεισφορά και στήριξη του έργου των Πυροσβεστών, καθώς και όσων με οποιονδήποτε τρόπο βρέθηκαν στο μέτωπο της πυρκαγιάς και συνέβαλαν στην κατάσβεσή της.

Ο Διοικητής Π.Υ. Ρόδου
Βασίλειος Π. Κοκμοτός
Πύραρχος

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια