Ευχαριστήριο Δημάρχου Ρόδου σε εθελοντές και χορηγούς για τους πρόσφυγες


Τις θερμές του ευχαριστίες στους εθελοντές, τους χορηγούς – επιχειρηματίες, αλλά και σε όλους τους πολίτες του νησιού, που στήριξαν τη δημοτική αρχή, στο δύσκολο έργο της κάλυψης των αναγκών των προσφύγων, που καταφθάνουν καθημερινά στο νησί, εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.
Καλεί δε όλη την τοπική κοινωνία να συνεχίσει την προσφορά και την αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα κατακλύζουν τα νησιά μας κατά εκατοντάδες, για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα.
Στην εν λόγω επιστολή, που απευθύνεται στον καθένα ξεχωριστά, ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρει: :
«Αξιότιμε κύριε …
Σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση σας στην έκκληση του Δήμου Ρόδου, σχετικά με την κάλυψη των αναγκών προσφύγων που καταφθάνουν καθημερινά στο νησί μας.
Όλοι εσείς, από τις οργανωμένες εθελοντικές ομάδες μέχρι τους απλούς πολίτες του νησιού, αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή, όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν βιώσει δραματικές στιγμές, δείχνοντας αγάπη, φροντίδα, ανθρωπιά και αλληλεγγύη.
Οι προσφορές και οι χορηγίες όλων σας, εθελοντών και επιχειρηματιών, σε καθημερινή βάση, στήριξαν σε μεγάλο βαθμό το έργο της δημοτικής αρχής.
Με την αρωγή της τοπικής κοινωνίας και όλων εσάς των εθελοντών, θα συνεχίσουμε την περίθαλψη των προσφύγων, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα κατακλύζουν τα νησιά μας κατά εκατοντάδες, για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα.
Στηριζόμαστε κυρίως στη δική σας αρωγή και συμπαράσταση, αφού ως γνωστόν, η αδράνεια και η απουσία της κρατικής μηχανής και σε αυτόν τον τομέα, είναι εμφανής.
Η συμβολή σας είναι ουσιαστική και πολύτιμη.
Σας ευχαριστούμε θερμά.
Ο Δήμαρχος
Φώτης Χατζηδιάκος»

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια