Συνεχίζει δυναμικά η ΕΥΘΥΤΑ για να γίνουν οι δρόμοι μας πιο ασφαλείς


1) Συνάντηση με τον κ. Φώτη Νικολόπουλο, Αστυνομικό Διευθυντή, Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, είχε την Πέμπτη 25/2/2016 η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, στο γραφείο του για να τον συγχαρεί για την παραμονή του στη θέση, του Αστυνομικού Διευθυντή, να τον ευχαριστήσει για την διαρκή και από καρδιάς συνεργασία με μοναδικό όραμα της μείωσης των τροχαίων δυστυχημάτων. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια στο νησί της Ρόδου, της νέας δράσης που θα υλοποιήσουμε από κοινού, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την συμμετοχή μας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής που θα γίνει στις 10 Μαρτίου 2016.
2) Στη συνέχεια συναντήθηκε με την Δ/ντρια της Πολεοδομίας κ. Άννα Παρασκευόπουλου. Συζητήθηκε το θέμα για την άμεση αποξήλωση των καταγεγραμμένων αυθαίρετων διαφημιστικών πινακίδων στο οδικό δίκτυο της Ρόδου, (σχετικό έγγραφο του 2015 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και της συγκρότησης από 03/02/2015 συνεργείου παροχής συνδρομής αποξήλωσης των καταγεγραμμένων αυθαιρέτων πινακίδων).
3) Στη συνέχεια συναντήθηκε, στα γραφεία της Δνσης Τεχν. Έργων του Δήμου Ρόδου. Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Δήμου Ρόδου η κ. Χρύσα Χατζηιωάννου και η κ. Βασιλεία Κεφάλα, υπηρεσιακοί παράγοντες της Δνσης Τεχν. Έργων . Από πλευράς ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, συμμετείχαν η κα Ελένη Καρύδη, πρόεδρος, και οι κ.κ. Βενέρης Παναγιώτης, Παπακωνσταντίνου Κλεόβουλος, Λυμπέρης Νίκος, Μπαρμπούνης Δημήτρης, επιστημονικοί συνεργάτες –μέλη της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, επί των τεχνικών θεμάτων. Έγινε παρουσίαση του κυκλικού κόμβου της νέας μαρίνας, μελέτης του ΥΠΕΧΩΔΕ καθώς και των 2 νέων κόμβων( η μελέτη των δύο νέων κόμβων θα γίνει από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ρόδου). Συζητήθηκαν τεχνικά θέματα με σκοπό να εξασφαλίσουν την οδική ασφάλεια των χρηστών των κυκλικών κόμβων.
Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ευχαριστεί τόσο την κ. Άννα Παρασκευόπουλου, όσο και τις κ. Χρύσα Χατζηιωάννου και η κ. Βασιλεία Κεφάλα για την καλή συνεργασία και οφείλει να παρακολουθεί την υλοποίηση των υπεσχημένων και των ανειλημμένων δεσμεύσεων.
Θα συνεχίσει η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, τις παρεμβάσεις της για τη βελτιστοποίηση των παραμέτρων που συμβάλουν στον τελικό στόχο που είναι η μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων.

006 008 011

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble