Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει και φέτος το «Eye’s Walk festival 2016» στη Σύρο


Το «Europass» της Σύρου για το ΠΑΡΟΝ της Ευρώπης

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει και φέτος το «Eye’s Walk festival 2016» στη Σύρο, εκεί όπου για μια ακόμη χρονιά η Πρωτεύουσα των Κυκλάδων στέλνει το δικό της μήνυμα. Αυτή τη φορά, για την εξέλιξη του μεγάλου μωσαϊκού των λαών που συνθέτουν την Ευρώπη.

Το Ιστορικό Κέντρο της Ερμούπολης, για 4 μέρες έχει μεταμορφωθεί σε ένα διαδραστικό έργο τέχνης, χαρίζοντας στους επισκέπτες μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, με το «Europass».

Με τα πρωτότυπα έργα τους Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, που χρησιμοποιούν performing art, video installation art & graffiti ακόμη και QR Codes για smart phones, βοηθούν τον κάθε επισκέπτη να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα για το «Παρόν της Ευρώπης», καθώς μπαίνει στη διαδικασία να αναλογιστεί τα «όρια» όπως αυτά διαμορφώνονται και εξελίσσονται από τις επιτακτικές αλλαγές που σχεδόν βιαία συμβαίνον γύρω μας και αλλάζουν τη ζωή μας.

Μια εξερεύνηση της ταυτότητας, του Άλλου, των συνόρων, του πολιτισμού, της ελευθερίας.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ τελευταία μέρα της εκδήλωσης όλοι οι επισκέπτες θα ζήσουν στον πεζοδρόμο Πρωτοπαπαδάκη, αυτό που ονομάζουμε «όρια» στο δημόσιο χώρο.

ΣΥΡΟΣ Eye’s Walk Digital festival 2016 ΣΥΡΟΣ Eye’s Walk Digital festival 2016 (1)

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble