Έτοιμο προς χρήση και πάλι το Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα»


Μετά την αποχώρηση των 200 και πλέον Σύρων προσφύγων που φιλοξενούσε ο Δήμος Ρόδου στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα»,  ειδικά συνεργεία, με ευθύνη του ΔΟΠΑΡ, προχώρησαν χθες στον καθαρισμό και την αποκατάσταση των χώρων, προκειμένου να δοθεί και πάλι  προς χρήση στους πολίτες.

Όπως διαβεβαιώνει ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σέργιος Αϊβάζης, «τα εξειδικευμένα συνεργεία καθάρισαν όλους τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου, εξασφαλίζοντας όλους τους όρους υγιεινής. Οι χώροι του γυμναστηρίου είναι έτοιμοι να δεχθούν και πάλι  μικρούς και μεγάλους που θέλουν να γυμνασθούν, αλλά και αθλητές όλων των συλλόγων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις».

Σύμφωνα δε με τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου «παρά τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει ο Δήμος Ρόδου προσφέραμε στους πρόσφυγες φιλοξενία, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τους συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη,  απ΄ όπου κι αν προέρχονται. Επισημαίνω για άλλη μια φορά, ότι το νησί της Ρόδου διαθέτει χώρους και κτίρια του Δημοσίου, όπως το παλιό αεροδρόμιο των Μαριτσών, προκειμένου  να διεκπεραιώνονται οι αναγκαίες διατυπώσεις για την αναχώρηση και μετάβαση των προσφύγων και των παράτυπων μεταναστών στην Αθήνα».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble