Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ρόδου του κυβερνήτη αμερικανικού πολεμικού πλοίου


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ρόδου του κυβερνήτη αμερικανικού πολεμικού πλοίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο πραγματοποίησε σήμερα ο κυβερνήτης Michael Gunther του πλοίου USS Mc Faul –DDG 74, του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί μας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ. Tον κυβερνήτη συνόδευε η ναυτική ακόλουθος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και δύο αξιωματικοί του πλοίου.

Η συνομιλία του δημάρχου με τους διακεκριμένους επισκέπτες διεξήχθη σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις διαχρονικές σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο κρατών και στη σημασία που έχει η παρουσία του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού στην ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου για την ασφάλεια και την ειρήνη.
Τέλος, τόνισε τον φιλόξενο και ασφαλή χαρακτήρα του λιμανιού της Ρόδου, αλλά και ολόκληρου του νησιού, ως προορισμού για την αναψυχή των πληρωμάτων.
Ο κυβερνήτης και η ακόλουθος ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για τη φιλοξενία και αναγνώρισαν ότι η Ρόδος είναι το νησί που προτιμούν όλα τα πληρώματα, γιατί πράγματι συνδυάζει τη φυσική ομορφιά, τη φιλοξενία και την ασφάλεια, κάτι που και οι ίδιοι μεταφέρουν τόσο στο Υπουργείο Άμυνας όσο και ιδιωτικά στη χώρα τους, λειτουργώντας ως καλοί πρεσβευτές του νησιού.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια