Έκδοση ενημερωτικού οδηγού του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» και συμμετοχή στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις


Σε εξειδικευμένη έκδοση οδηγού, που αφορά στα εστιατόρια, προχώρησε το Σωματείο Εστιατόρων Ρόδου «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» με σκοπό, την ενημέρωση των επισκεπτών του νησιού. Ο οδηγός, ταξιδεύει, με προορισμό τις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι, να αποτυπώσουν σαφή άποψη για τις γευστικές εμπειρίες των διακοπών τους.
Προς το σκοπό αυτό, το Σωματείο, δίδει δυναμική παρουσία στις παγκόσμιες διοργανώσεις, επιδιώκοντας να εκμεταλλευθεί το συγκριτικό πλεονέκτημα των τοπικών επιχειρήσεων του κλάδου, που έχει κατατάξει τη Ρόδο στις υψηλότερες θέσεις παγκοσμίως.
Ενημέρωση μέσω των οδηγών, έγινε στις Διεθνείς Εκθέσεις της Στοκχόλμης και του Ισραήλ, (Έκθεση του Τελ – Αβίβ, όπου υπήρξε και φυσική παρουσία εκπροσώπων του κλάδου) ενώ πρόκειται να γίνει ανάλογη ενημέρωση στις Εκθέσεις που θα λάβουν χώρα στη Μασσαλία (Γαλλία) και στη ΜΙΤ (Μόσχα, 23-25 Μαρτίου 2016), επίσης με φυσική παρουσία εστιατόρων.
Η Ρόδος, παραμένει ανάμεσα στους πλέον δημοφιλείς προορισμούς και από άποψη γαστρονομίας, γι’ αυτό και επιβάλλεται η συνέχιση των προσπαθειών, ώστε να διευρυνθεί το μέγεθος του ποιοτικού τουρισμού.
Όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Σωματείου Γιάννης Κλούβας: « εκ μέρους του Σωματείου μας, καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε, διαφημίζοντας την υπέροχη, Μεσογειακή, να μεταφερθούν αισιόδοξα μηνύματα, με εξίσου αποδοτικά αποτελέσματα. Οι ισορροπίες πλέον είναι λεπτές παγκοσμίως και ο τουρισμός, βασίζεται στην ουσιαστική συμμετοχή των επιχειρηματιών στις διεθνείς διοργανώσεις, όπου διαμορφώνονται το κλίμα και οι τάσεις στον χάρτη του παγκόσμιου τουρισμού.
Τα λάθη και οι παραλείψεις στους επαγγελματίες δεν έχουν θέση πλέον, αφού οι πρώτες ύλες στην περιοχή μας αποτελούν Θείο δώρο υγείας και γεύσεων και η προσήλωση με την οποία προωθούμε τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στη γαστρονομία, πρέπει να ενεργοποιήσει σύσσωμο τον κλάδο. Επιβάλλεται και αυτή τη σαιζόν, να λειτουργήσουμε με τον επαγγελματισμό και την παροχή υπηρεσιών, που ικανοποιούν και τις πλέον υψηλές απαιτήσεις στη γαστρονομία. Οι προσπάθειες συνεχίζονται, καθώς προετοιμάζουμε τον τουρισμό του μέλλοντος».

Ο Γραμματέας Ο πρόεδρος
Γιάννης Χατζηκέλης Γιάννης Κλούβας

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble