Ευτυχώς που υπάρχει ο έρωτας – Γράφει η Μαρία Διάκου


Έχετε πει ποτέ σε κάποιον αυτά που νιώθετε , έχετε πει έστω ένα απλό σε έχω ερωτευτεί ; Η και εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε;

Να λέτε τι θέλετε από τον άλλον γιατί δεν είμαστε όλοι των ταρω και της μαντείας. Εντάξει είμαστε και μεγάλα παιδιά. Αν δεν μπορείς να ερωτευτείς μην μπαίνεις στην διαδικασία να πλησιάσεις κάποιον.
Από την μια είναι αυτοί που ερωτεύονται πέφτουν στα δίχτυα του έρωτα με τα μούτρα και μπλέκουν με επιτυχία τα μπούτια τους . Από την άλλη είναι και αυτοί που ξυπνούν ένα πρωί ,θέλουν να ξεφύγουν από ρουτινιασμένες καταστάσεις όσο τα επεισόδια του Φώσκολου. Ζείτε παράλληλα σε ότι σας συμβαίνει δηλαδή. Σταματήστε εσείς των στα καλά καθούμενα να μπλέκεται με άτομα που είναι του έρωτα .Αυτός που ερωτεύεται έχει μάθει να δίνει να παίρνει να πέφτει και να σηκώνεται . Περιμένει ένα μήνυμα ένα τηλέφωνο . Ξεχνά το δεν είστε στην ίδια συχνότητα Ντάρλινγκ.

 
Ωραία είναι η φάση που είσαι περί ανέμων και υδάτων αλλά ψάξτε στα βουνά στις θάλασσες και στα παιδιά των λουλουδιών ,έτσι θα ζήσεις εσύ και ο εαυτός σου ευτυχισμένοι. Για την ακρίβεια κάνετε για ένα ποτό αλλά ως εκεί , άντε και για κανένα ξηρό καρπό που στο προσφέρουν σαν συνοδευτικό στα μπαρ. Χάσμα απόψεων; Τι θέλει να πει ο ποιητής;

 
Αν ονειρεύεστε λουλούδια και αγάπες και η άλλη πλευρά τραγουδάει αδιάφορα σταματήστε τους άδικους χαρακτηρισμούς. Ερωτευτείτε και αν το παίξατε στην αρχή χαλαρά τυπάκια, θα μείνετε βράδια να περιμένετε απλά μια καληνύχτα που δεν θα έρθει ποτέ. Και στην τελική αν δεν έχεις νοιώσει την συντριπτική ήττα του εγωισμού σου , μην μιλάς για έρωτα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια