Εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου της Ρόδου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (φωτογραφίες)


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του οδικού δικτύου του νησιού της Ρόδου, υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Χρήστου Ευστρατίου.

Το συνεργείο της η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πραγματοποίησε αρχικά παρεμβάσεις αποκατάστασης στις επαρχιακές οδούς του νησιού , προκειμένου αυτό να γίνει ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό για τους κατοίκους των κοινοτήτων.

Συγκεκριμένα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εργασίες στα επαρχιακά οδικά δίκτυα που οδηγούν στα χωριά, Δαματριά, Θεολόγο, Σορωνή, Φάνες, Καλαβάρδα, Ελεούσα, Ψίνθο, Πεταλούδες και Διμυλιά.

Επίσης συνεργείο βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Λάερμα προς Προφύλια, όπου εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης, μετά τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Πραγματοποιούνται επίσης έργα ασφαλτοστρώσεων και διαγραμμίσεων σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του νησιού, ενώ δεύτερο συνεργείο πραγματοποιεί ελέγχους και παρεμβάσεις σε μεμονωμένες φθορές στις οδούς που χρήζουν αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα.

Παράλληλα , σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή πεζοδρομίου επί της λεωφόρου Καλλιθέας, και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων ασφαλείας.

Εξάλλου, με αφορμή την μεγάλη πυρκαγιά της 18ης Ιουνίου στην περιοχή της Απολακκιάς στη Νότια Ρόδο, ο κ. Χρήστος Ευστρατίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το προσωπικό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όλες τις εθελοντικές ομάδες, τους μεμονωμένους εθελοντές, την Δημοτική Ενότητα Απολακκιάς και τους κατοίκους της, καθώς και το σύνολο των πολιτών που βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις βοήθησαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Χρήστος Ευστρατίου

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια