599 εποχικοί σε 24 δήμους – 30 θέσεις στη Ρόδο


Επιπλέον 599 προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (για χρονικό διάστημα έως εννέα μήνες) σε 24 δήμους της χώρας ενέκρινε το ΥΠΕΣΔΑ.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με εποπτεία του ΑΣΕΠ και θα καλύψουν ανάγκες των ΝΠΙΔ των δήμων, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελουμένους.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες θέσεις αφορούν δήμους που εισπράττουν ανταποδοτικά τέλη ή αντίτιμο για τις υπηρεσίες τους, όπως η καθαριότητα, η αποχέτευση, η ύδρευση, ο φωτισμός κ.λπ.

Η πρόσληψη του νέου προσωπικού θα γίνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, από τον κάθε δήμο ξεχωριστά που θα δημοσιεύσει τις προκηρύξεις του μέχρι το καλοκαίρι.

Οι δήμοι που θα ενισχυθούν με το νέο προσωπικό είναι οι εξής: Ρόδου (30 θέσεις), Πάρου (7 θέσεις), Αγίας Βαρβάρας (64 θέσεις), Καλλιθέας (3 θέσεις), Φιλοθέης-Ψυχικού (9 θέσεις), Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη (7 θέσεις), Μαρκόπουλου Μεσογαίας (8 θέσεις), Παλλήνης (50 θέσεις), Ραφήνας-Πικερμίου (12 θέσεις), Ωρωπού (16 θέσεις), Ιωαννιτών (28 θέσεις), Θηβαίων (40 θέσεις), Τιρνάβου (5 θέσεις), Βόλου (35 θέσεις), Σητείας (11 θέσεις), Καντάνου- Σελίνου (28 θέσεις), Ορεστιάδας (2 θέσεις), Θέρμης (138 θέσεις), Καβάλας (17 θέσεις), Εδεσσας (14 θέσεις), Αριστοτέλη (8 θέσεις), Σιθωνίας (18 θέσεις), Γορτυνίας (3 θέσεις) και Καλαμάτας (46 θέσεις).

Πέραν των εποχικών προσλήψεων, οι δήμοι θα έχουν στο εξής τη δυνατότητα να προχωρούν και σε προσλήψεις τακτικού προσωπικού (εκπαιδευτικής κατηγορίας ΥΕ-ΔΕ) μόνον για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα, αποχέτευση, ύδρευση-άρδευση, κοιμητήρια κ.λπ.), χωρίς να προηγείται απόφαση κατανομής προσωπικού από το υπουργείο.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

10 Shares
Share10
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble