Η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου τίμησε τους βετεράνους αθλητές Μιχάλη Κούντρα και Παντελή Μανίκαρο


Mε αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών, «UCI Gran Fondo Rhodes Tour», που έγινε πρόσφατα στη Ρόδο, η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου τίμησε τους βετεράνους αθλητές Μιχάλη Κούντρα και Παντελή Μανίκαρο, για τα όσα έχουν προσφέρει στην ελληνική ποδηλασία.

Ο Κούντρας ήταν ο πρώτος Έλληνας πιστέρ σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Μόντρεαλ, 1976), όπου κλήθηκε στην Εθνική σαν πρωταθλητής του ΑΟ Κολοσσός, ενώ ο Μανίκαρος εξακολουθεί να υπηρετεί την αγωνιστική ποδηλασία με τα χρώματα του Γ.Σ. Διαγόρας.

Την απονομή των πλακετών έκανε το μέλος της Διοίκησης της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΠ Δωδεκανήσου κ. Βαγγέλης Χατζηϊωάννου.

Κατά τη διάρκεια των απονομών, διαβάστηκε επιστολή του προέδρου της Τοπικής Επιτροπής κ. Ανδρέα Χαλκιόπουλο, που ανέφερε:

«Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές και αθλήτριες

που μας τίμησαν με την συμμέτοχη τους και να συγχαρώ ιδιαιτέρως όλους τους Ρόδιους αθλητές που έλαβαν μέρος και αυτούς που διακρίθηκαν , την Οργάνωση των αγώνων,

την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους εθελοντές και όλους όσους συνετέλεσαν για την επιτυχημένη πραγματοποίηση του.

Θα ήθελα πάρα πολύ να παρευρίσκομαι και να συμβάλω στην προσπάθεια, άλλα, δυστυχώς, λόγο σοβαρών προβλημάτων αυτό ήταν αδύνατο. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω

του χρόνου να ευρίσκομαι μαζί σας και να βοηθήσω στην διοργάνωση, είτε με την ιδιότητα μου ως Πρόεδρος της ΤΕΔ, είτε προσωπικά.

Με την ευκαιρία των αγώνων αυτών, ως Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου, θέλουμε να τιμήσουμε τον Παντελή Μανίκαρο αθλητή του Διαγόρα και τον Μιχάλη Κούντρα, αθλητή του Κολοσσού, δυο μεγάλα ονόματα της Ροδιακής Ποδηλασίας που κατά την διάρκεια της καριέρας τους τίμησαν την Δωδεκανησιακή Ποδηλασία με Διεθνείς και Εθνικές επιτυχίες, αφήνοντας μια βαριά κληρονομιά επιτυχιών και ήθους στους νεώτερους να συνεχίσουν.

Αγαπητοί μου φίλοι και παλιοί συναθλητές, Παντελή και Μιχάλη, σας συγχαίρω για τις επιτυχίες σας και το αγωνιστικό ήθος σας.

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς!

Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Πρόεδρος της ΤΕΔ»

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble