Προκήρυξη διαγωνισμού για την επισκευή των Γραφείων Τουρισμού


Την Πέμπτη 4 Αυγούστου του 2016 η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών προκήρυξε διαγωνισμό για την ανάθεση έργου με τίτλο «Επισκευή Γραφείων Τουρισμού» , και με προϋπολογισμό 74,000,000 ευρώ. Το έργο ανήκει στην κατηγορία οικοδομικά και περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες εργασιών συντήρησης του κτιρίου.

Πρόκειται για το δημοτικό κτίριο επί της οδού Παπάγου στο Μανδράκι, που καθημερινά εξυπηρετεί χιλιάδες των επισκεπτών που αναζητούν πληροφορίες για την καλύτερη διαμονή τους στο νησί.

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται εξ ολοκλήρου από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου. ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 π.μ, στα κτίριο των τεχνικών υπηρεσιών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγ. Ιωάννη 52 και Διαγοριδών 1., και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης του άρθρου 6 του Ν 3669/08,

Πρόσφατα ο δήμος Ρόδου «προχώρησε» στην διακήρυξη δύο ανοιχτών διαγωνισμών συνολικού προϋπολογισμού 360,000,000 ευρώ που αφορούσαν την ανακατασκευή και συντήρηση στα δημοτικά κτίρια: Ροδιακής Έπαυλης, ΔΟΠΑΡ, Τεχνικών Υπηρεσιών και το παιδικό σταθμό Μαρίτσα Καβαρινού.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble