Επιστρέφει τη διερευνητική εντολή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης


Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε πριν λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης όπου θα γίνει δεκτός από τον Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να του επιστρέψει τη διερευνητική εντολή κι ενώ ο χρόνος για την προκήρυξη εκλογών μετρά αντίστροφα.

Στις επαφές του κ. Μεϊμαράκη με τους πολιτικούς αρχηγούς δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα στην κατεύθυνση του σχηματισμού κυβέρνησης κι έτσι τη σκυτάλη αναμένεται τώρα να πάρει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Μιλώντας στο Mega ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας Δημήτρης Στρατούλης είπε πως πρόθεση του νεοσύστατου σχηματισμού είναι να εξαντλήσει τις τρεις ημέρες που προβλέπονται από το Σύνταγμα για τη διερευνητική εντολή, εξηγώντας πως δεν θα την κρατήσει για να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, αλλά για να γίνει ανταλλαγή απόψεων για το ποια κυβέρνηση πρέπει να προκύψει για τη χώρα.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα η Λαϊκή Ενότητα θα εντατικοποιήσει τις επαφές με πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς για τη δημιουργία ενός ευρέος αντιμνημονιακού μπλοκ, το οποίο όπως έχει τονίσει ο επικεφαλής της Παναγιώτης Λαφαζάνης, επιδιώκεται να εκφράσει πολιτικά το «Όχι» στο δημοψήφισμα.

πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια