135.000ευρώ για την επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε Λίνδο, Φαληράκι Κάλαθο και Αγ. Ισίδωρο


Επέκταση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού

Τις διαδικασίες για την προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάθεση νέου έργου, που αφορά την ανακατασκευή και συμπλήρωση του Δημοτικού φωτισμού σε δίκτυα εκτός της πόλεως Ρόδου, συνολικού προϋπολογισμού 135.000ευρώ, ολοκλήρωσαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου.
Οι παρεμβάσεις αφορούν τους δημοτικούς φωτισμούς στις περιοχές: Λίνδος, Φαληράκι Κάλαθος και Αγ. Ισίδωρο. Το έργο, χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους και αποτελεί μέρος μίας σειράς ολοκληρωμένων παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει και εκτελεί ο δήμος Ρόδου σε πεπαλαιωμένα δίκτυα δημοτικού φωτισμού επενδύοντας στην αναβάθμιση τους και την κατασκευή νέων.
Στις προθέσεις της δημοτικής Αρχής είναι να εκσυγχρονίσει και να επεκτείνει το δημοτικό φωτισμό σε σημεία και περιοχές που κρίθηκαν ανεπαρκής , ώστε να επιτευχθεί ο καλύτερος και ταυτόχρονα οικονομικότερος φωτισμός, με την αντικατάσταση και την τοποθέτηση λαμπτήρων νέας τεχνολογίας .
Ο διαγωνισμός αναμένεται να διεξαχθεί την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 10, στα γραφεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου επί της οδού Διαγοριδών 1.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια