Δράσεις του ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση της Ρόδου και έξι ακόμη νησιών του Ανατολικού Αιγαίου


Ένα ακόμη δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης ( press trip) στο Ανατολικό Αιγαίο -αυτή τη φορά με στόχο την ενημέρωση Ρώσων τουριστών ειδικών απαιτήσεων – διοργανώνει για τον Ιούλιο ο ΕΟΤ, σε υλοποίηση της πολιτικού σχεδιασμού της Αν. Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν πιέσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε σήμερα εισήγηση για την δαπάνη υλοποίησης δημοσιογραφικού ταξιδιού από 23 έως 30 Ιουλίου 2016, δύο εξειδικευμένων στον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting Ρώσων δημοσιογράφων/φωτορεπόρτερ , οι οποίοι θα επισκεφθούν με ιστιοπλοϊκό σκάφος τα νησιά Ρόδος, Χάλκη, Τήλος, Νίσυρος, Λέρος, Σάμος και Κως.

Σκοπός του ταξιδιού η συλλογή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού για την παρουσίαση της πληθώρας των επιλογών που έχουν στην χώρα μας όσοι αγαπούν και επιλέγουν τον θαλάσσιο τουρισμό. Τα ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν στο δημοφιλές blog: Travelinsider.ru, στην web έκδοση του Conde Nast Traveller και σε ειδικά περιοδικά ιστιοπλοΐας.

Παράλληλα θα μπορούν να συμπεριληφθούν και σε «inflight» περιοδικά και άλλες πολυτελείς εκδόσεις με υψηλού οικονομικού επιπέδου αναγνωστικό κοινό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ειδικού ενδιαφέροντος επισκεπτών τόσο από τη Ρώσικη όσο και από την παγκόσμια τουριστική αγορά. Το ταξίδι διοργανώνεται από το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με την κεντρική υπηρεσία ΕΟΤ και τη συνδρομή των Περιφερειών Β. και Ν. Αιγαίου και των τοπικών αρχών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια