Η ΕΟΠΚ γιόρτασε τα 30 χρόνια προσφοράς της στον εθελοντισμό !


Με μια όμορφη εκδήλωση γιόρτασαν τα μέλη της ΕΟΠΚ την συμπλήρωση των 30 χρόνων προσφοράς στον συνάνθρωπο, στην κοινωνία, στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου.
Η γιορτή ήταν ανοιχτή για όλο τον κόσμο, τους φίλους της ΕΟΠΚ, και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των παλαιών Σφαγείων.
Με την παρουσία τους τίμησαν την συμπλήρωση των 30 χρόνων ΕΟΠΚ, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Θωμάς Σωτρήλης, ο Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Ευστρατίου, και Εθελοντισμού κ. Χαρούλα Γιασιράννη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Παγκάς, κ. Ηλίας Μπούκλας, κ. Δημήτρης Καρατζιάς, κ. Μιχάλης Πιλάτος, ενώ τις Ευχές του έστειλε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος ο οποίος λόγω φόρτου εργασίας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.
Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν νησιώτικοι παραδοσιακοί μεζέδες, θραύση όμως έκανε η φασολάδα που ξετρέλανε τους παρευρισκομένους.
Την εκδήλωση πλαισίωναν με τις ξεχωριστές φωνές τους μουσικοί καλλιτέχνες του νησιού μας, οι οποίοι παραβρέθηκαν με χαρά ώστε να ευχαριστήσουν και αυτοί με τη σειρά τους την Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης Καταστροφών Ε.Ο.Π.Κ. – CB, δίνοντας μια ξεχωριστή εορταστική νότα στην εκδήλωση αφιλοκερδώς.
Στην ίδια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης Καταστροφών δηλώνει πάντα έτοιμη να προσφέρει στον συνάνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ κλείνοντας την εκδήλωση ο πρόεδρος κ. Ντίνος Μαντικός ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην μεγάλη γιορτή της συμπλήρωσης των 30 χρόνων προσφοράς της ΕΟΠΚ και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο Καλή και Ειρηνική Χρονιά! Χωρίς δυσάρεστα γεγονότα!

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια