Εντατικοί έλεγχοι του Δήμου της Ρόδου στους Κοινόχρηστους Χώρους


Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς, οι καθημερινοί έλεγχοι από τα Τμήματα Ελέγχου του Δήμου, στους κοινόχρηστους χώρους και στις παραλίες του Νησιού της Ρόδου. Συνεργεία ελέγχουν τις υπαίθριες εμπορικές δραστηριότητες, τη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων από τα καταστήματα, θέματα καθαριότητας κτλ.

Τη Κυριακή 05 Ιουνίου, πολυμελές συνεργείο ελέγχου από τις Διευθύνσεις Εμπορίου και Μεσαιωνικής Πόλης με επικεφαλείς τους Αντιδημάρχους Γιώργο Πόκκια και Γιώργο Κακούλη περιδιάβηκαν αρκετά σημεία της Παλιάς Πόλης και προχώρησαν στην επιβολή προστίμων για παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου αλλά και στην απομάκρυνση παράνομων μικροπωλητών από κεντρικά σημεία της.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε έξι (6) επιχειρήσεις για παράνομη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους ενώ εκδιώχθηκαν είκοσι έξι (26) αλλοδαποί και αθίγγανοι που εμπορεύονταν παράνομα διάφορα προϊόντα.

Το πολυμελές συνεργείο, συνόδευαν άνδρες της Τουριστικής Αστυνομίας καθώς επίσης και από τη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου, η Σύμβουλος Φ. Καράμπελα. Οι έλεγχοι θα συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε καθημερινή βάση και όλο το 24ωρο.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η ευταξία και η ευνομία σε όλους τους δημόσιους χώρους και η αισθητική αναβάθμιση των πλατειών, των δρόμων και των παραλιών του Νησιού μας.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble