Ενημέρωση διευθυντών των ροδιακών ξενοδοχείων για θέματα της Διεύθυνσης Εμπορίου


Συζητήθηκε εκτενώς η εξέλιξη της σεζόν και ειδικά η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα και οι επιπτώσεις που θα έχει η Ρόδος εφόσον υπάρξει μεγάλη αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στα ξενοδοχεία.

 Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, στα πλαίσια των καλοκαιρινών του συναντήσεων, διοργάνωσε την 4η συνάντησή του στο ξενοδοχείο Semiramis στην πόλη της Ρόδου την Τρίτη 23 Ιουνίου. Προσκεκλημένοι του Συλλόγου ήταν η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης Απασχόλησης και Εμπορίου της ΠΝΑΙ κα Φωτεινή Μεγαλούδη, ο κ. Χρήστος Καραισαρίδης, προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου, και ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Επιχειρηματικότητας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι διευθυντές των ξενοδοχείων για τα θέματα που αφορούν τη Διεύθυνση Εμπορίου και τους ελέγχους που διεξάγονται από την υπηρεσία με γνώμονα την ποιοτική παροχή υπηρεσιών στους φιλοξενούμενους.

Επίσης συζητήθηκε εκτενώς η εξέλιξη της σεζόν και ειδικά η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα και οι επιπτώσεις που θα έχει η Ρόδος εφόσον υπάρξει μεγάλη αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στα ξενοδοχεία. Επιπλέον τονίστηκε ότι η ανάγκη για σύμπνοια στο κομμάτι των συμβολαίων για το 2016 όπου θα πρέπει να επιδειχθει υπομονή και να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από πολλούς Tour Operators.

πηγή: traveldailynews.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια