Έναρξη της Σχολικής Χρονιάς στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 το απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Μαθητές, γονείς, επίσημοι προσκεκλημένοι και εκπαιδευτικοί έδωσαν το παρόν στην τελετή, η οποία κατέληξε με τις ευχές όλων για καλή πρόοδο και μια δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο πατέρας Παΐσιος τέλεσε τον αγιασμό και ευχήθηκε ένα δημιουργικό και ευλογημένο σχολικό έτος. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλης Μανδρακός, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου, η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας κ. Άννα Ζωάννου ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Δήμου Ρόδου κ. Στράτος Καρίκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου-Συμπαραστάτης του Πολίτη κ. Φίλιππος Τριομάτης, ο Έφορος Ρόδου κ. Νικόλαος Καλογερόπουλος, ο Διοικητής Τροχαίας Ρόδου κ. Γιώργος Στέργου  και η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Ρόδου-(Καζούλλειο) κ. Μαριέττα Βογιατζή-Μπογιατζή. Τόσο ο Δήμαρχος Ρόδου όσο και ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη μίλησαν επαινετικά για το σχολείο και ευχήθηκαν στους μαθητές καλή πρόοδο.

Ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» κ. Κυριάκος Κυριακούλης, αφού καλωσόρισε τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, σκιαγράφησε τις βασικές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για τη νέα σχολική χρονιά, τονίζοντας ότι οι στόχοι για την περαιτέρω ποιοτική ανάπτυξη των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ακόμη παραμένουν υψηλοί, έστω και αν οι συνθήκες τις οποίες η χώρα, τα σχολεία και όλοι εμείς βιώνουμε, παραμένουν ιδιαίτερα δύσκολες.

Επεσήμανε με έμφαση ότι τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» περιλαμβάνονται στους βασικούς πυλώνες στήριξης της αναβάθμισης της εκπαίδευσης στη χώρα μας, ότι αποτελούν θύλακες δράσεων καινοτομίας, προόδου και κοινωνικού πολιτισμού και ότι όλοι οι άνθρωποι των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συνεχίζουν να οραματίζονται, να σχεδιάζουν και να υλοποιούν συλλογικά, δρώντας με όνειρο και λογισμό για την επόμενη μέρα.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο κ. Κυριάκος Κυριακούλης απευθύνθηκε στα παιδιά και αφού τα καλωσόρισε τα προέτρεψε να θέσουν στόχους και με επιμονή, προσπάθεια και την άπλετη φροντίδα και υποστήριξη των εκπαιδευτικών του σχολείου, να τους κατακτήσουν.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια