Ένα Σαββατοκύριακο με πολύ τένις στο εσωτερικό τουρνουά του Ρ.Ο.Α στην περιοχή Πλημμύρι


Το Σαββατοκύριακο έλαβε χώρα εσωτερικό τουρνουά του Ρ.Ο.Α στην περιοχή Πλημμύρι, όπου η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς πάνω απο 50 οικογένειες μελη και φίλοι του τένις απέδρασαν απο την καθημερινότητα τους προς τιμήν μιας παλιάς παράδοσης που διατηρείτε  εδώ και πάρα πολλά χρονιά απο τον ιστορικό όμιλο.

Πολλές δεκαετίες πριν τα μέλη του ομίλου συνήθως μετά την κουραστική τουριστική σεζόν έκαναν μια απόδραση απο τη ρουτίνα τους κάνοντας μια εκδρομή-τουρνουά στο Ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία .

Καθώς περνούσαν τα χρόνια και μετά τις περιπέτειες του ξενοδοχείου αλλά και των χωμάτινων γηπέδων του ο όμιλος συνέχισε το τουρνουά σε άλλα ξενοδοχεία αρκεί να είχαν γήπεδα τένις .

Έτσι και φέτος στο ξενοδοχείο Magic Life τα γήπεδα πήραν φωτιά .

Σε ένα απίστευτο περιβάλλον με 6 γήπεδα τένις , water park κλπ ο αρχικός σκοπός του τουρνουά ικανοποιήθηκε αφήνοντας το χαμόγελο στους συμμετέχοντες για αρκετές μέρες μετά.

Την πρώτη μέρα ξεχωρίζει κυρίως η κατηγορία των ζευγαριών που δημιουργήθηκε  από γονείς  με τα παιδιά  τους, συμβάλλοντας στο δέσιμο των μελών με τους νεαρούς αθλητές και δημιουργώντας την απαραίτητη αίσθηση στα ενήλικα μελη της προστασίας και κηδεμονίας των ανηλίκων αθλητών καθως είναι όλα παιδια μας .

Για την ιστορία την κατηγορία family κατέκτησε η οικογένεια Πιστόλα με νίκη επι της οικογένειας Εμμανουήλ ενώ στα δίπλα ενηλίκων σε ένα φανταστικό τελικό οι Αράπης Βασίλης και Μαρινάκης Μίνωας με τα δυνατά τους service έκαμψαν την αντίσταση των Σαββαίδη Κώστα και Σειτη Γιάννη και το τουρνουά Προφήτης Ηλίας 2016 έλαβε τέλος με χαμόγελα ικανοποίησης που μόνο αθλήματα οπως το τένις και σύλλογοι οπως ο ΡΟΑ μπορούν να  χαρίσουν.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια