Έκθεση ζωγραφικής της ‘Εφης Συμονοπούλου με θέμα: «Πρόσωπα και τόποι γεννούν το περιβάλλον μου»


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος» συνεχίζει τις παρεμβάσεις πρόληψης, με στόχο την κατά το δυνατόν ενίσχυση και ολόπλευρη στήριξη του σύγχρονου ανθρώπου. Η βασική θεματική που θα διατρέχει τις δράσεις του το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, έχει τίτλο: «Η ζωή είναι τέχνη».

Με το σκεπτικό ότι ο σκοπός της τέχνης είναι να ερεθίσει, να προβληματίσει και να οδηγήσει σε νέους δρόμους, να αναμοχλεύσει και να διακινήσει συναισθήματα, θεωρούμε πως πρόληψη και τέχνη συναντώνται σε πολλά επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Κέντρο Πρόληψης θα φιλοξενήσει στο χώρο του έκθεση ζωγραφικής της ‘Εφης Συμονοπούλου με θέμα:

«Πρόσωπα και τόποι γεννούν το περιβάλλον μου»

Στα εγκαίνια της έκθεσης, Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την Έφη Συμονοπούλου να μιλάει για την πορεία της στη ζωγραφική και τους δεσμούς της με αυτή, μιας και η εικαστική έκφραση είναι καθοριστικό μέσο επικοινωνίας με γλώσσα διεθνή, γλώσσα σπιτική με παγκόσμια αναγνωρίσιμους χαρακτήρες.

Η έκθεση θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα από Δευτέρα 31 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρες 8:00-2:30 και 17:30-20:00, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στην έκθεση και να συνομιλήσει με τη ζωγράφο που θα είναι παρούσα τις απογευματινές ώρες. Τέλος, η έκθεση θα ολοκληρωθεί με μουσική εκδήλωση με τον Μανώλη Τσακογιάννη, στις 5 Νοεμβρίου και ώρα 14:00.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια