Εξοργιστικό βίντεο: Νεαροί πετούν γάτα από το 2ο όροφο για πλάκα


Νεαροί πετούν μια γάτα από το 2ο όροφο κτηρίου και καταγράφουν το αποτρόπαιο περιστατικό σε βίντεο, προκειμένου να το ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κάνουν πλάκα.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό του χρήστη του συγκεκριμένου λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και των υπολοίπων νεαρών μετά από καταγγελία της φιλοζωικής ιστοσελίδας www.zoosos.gr.

 

Στο βίντεο διακρίνονται καθαρά δύο άτομα στο μπαλκόνι, με τον έναν να πετάει τη γάτα με φόρα και το δεύτερο να παρακολουθεί γελώντας, ενώ ακόμη ένας τρίτος καταγράφει το περιστατικό. Η ξανθιά γάτα χτυπάει στο χώμα και φεύγει τρέχοντας και οι τρεις νεαροί ξεκαρδίζονται στα γέλια!

Μάλιστα, ο ένας από τους τρεις συμμετέχοντες ανάρτησε το βίντεο στο Facebook για πλάκα, με τα σχόλια συγχαρητηρίων να καταφθάνουν από τους φίλους του.

 

 

Το www.zoosos.gr έχει στείλει τα σχετικά στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω ενέργειες, ώστε οι δράστες να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble