Έκλεισε η γέφυρα της Κρεμαστής εν αναμονή της κακοκαιρίας


Και αυτή τη φορά προνόησαν από νωρίς οι αρμόδιοι και ο δρόμος που περνάει το ποτάμι στη γέφυρα της Κρεμαστής έχει κλείσει ήδη με σήμανση προληπτικά, εν αναμονή της κακοκαιρίας που σύμφωνα με την ΕΜΥ θα πλήξει τη Ρόδο κατά τη διάρκεια της νύχτας και τα ξημερώματα. Βέβαια η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται ακόμα για κάποιους, αλλά αργότερα θα απαγορευτεί τελείως και από την τροχαία όπως προβλέπεται αν κριθεί αναγκαίο.

Σε πλήρη επιφυλακή θα βρίσκονται καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας όλες οι αρμόδιες υπηρεσίας, πυροσβεστική, τροχαία, Δήμος , Περιφέρεια, ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ για την πρώτη κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την ακόμα καλοκαιρινή Ρόδο και  σε κάποιους τομείς ίσως  την βρει απροετοίμαστη. Συνεργεία θα βρίσκονται στους δρόμους για την αποκατάσταση τυχόν ζημιών, η τροχαία θα κλείνει τους δρόμους όπου κρίνεται αναγκαίο.

Τα φαινόμενα τα ξημερώματα θα είναι έντονα με ισχυρές καταιγίδες ανά περιοχές σύμφωνα πάντα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, γι αυτό συστήνεται στους οδηγούς  και στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ας ελπίσουμε ότι το μέτωπο θα περάσει γύρω  από το νησί μας , καθώς ο καιρός πια είναι απρόβλεπτος !

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια