Εκπαιδευτική εκδρομή στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης


Μια …διαφορετική εκδρομή είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά του δημοτικού σχολείου της Παστίδας την Παρασκευή 20 του μηνός .
Με ένα δυναμικό νέων σε ηλικία και διάθεση δασκάλων που σε όλη την διάρκεια της εκδρομής βρίσκονταν δίπλα στα παιδιά τους συμμετέχοντας σε όλες τις δραστηριότητες και μια διεύθυνση που φρόντισε μέρες πριν την αρτιότητα της δράσης η επιτυχία του εγχειρήματος ήταν αναμενόμενη .
Στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Κανακόνερο 250 μαθητές δημοτικού είχαν την ευκαιρία να βιώσουν αθλητική εκδρομή με την παρουσίαση του αθλήματος του τένις απο τους επαγγελματίες προπονητές του Ροδιακού ομίλου συμμετέχοντας ενεργά ανάλογα με την ηλικία τους στα διαφορά παιχνίδια .
Η ενέργεια αυτή, της διεύθυνσης του σχολείου έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με ένα όμορφο άθλημα που μπορεί να τα συντροφεύει για χρόνια .
Αμείωτο το ενδιαφέρον και απο τους διδάσκοντες του σχολείου που μετέδωσαν την διάθεση και το ενδιαφέρον για το άθλημα και στα παιδιά .
Η εκδήλωση έκλεισε με έναν αγώνα επίδειξης απο παιδιά του ομίλου ενώ για άλλη μια χρονιά η προςφορά του ΡΟΑ στα παιδιά του νησιού με ένα μήνα δωρεάν μαθήματα τένις προκειμένου να γνωρίσουν όλα τα παιδιά την μαγεία αυτού του ωραίου αθλήματος δίνει συνέχεια στην  τόσο ωραία αυτή δράση .

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια