“Είμαι εθελοντής γιατί το θέλω”


Ανήκουν στους αφανείς ήρωες που με την πρώτη ευκαιρία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κινδύνου και προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους χωρίς να τους υποχρεώσει και χωρίς να τους πληρώσει κανείς.

Μιλάμε για τους Εθελοντές που ουκ ολίγες φορές και στο νησί της Ρόδου αποδεικνύονται ανεκτίμητες αξίες.

Οφείλουμε πολλά ευχαριστώ και πολλά μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βάζουν πάνω απ’όλα την αγάπη τους για τον τόπο μας.

Διαβάστε τι ανακοίνωσε ένα από αυτά τα παιδιά που αφήνουν όλες τις ασχολίες τους και τρέχουν όπου τους καλεί η Κοινωνία:

“Πολλοί μπορεί να γελάσουν, άλλοι μπορεί να μας κατακρίνουν άλλοι μπορεί να θεωρήσουν ανούσιες τις προσπάθειες που καταβάλουμε για να κρατήσουμε αυτόν τον τόπο ακέραιο από την αφέλεια κάποιων. Επίσης μπορεί κάποιοι από κάποια καρέκλα μια καφετέριας η από την ξαπλώστρα κάποιας παραλίας να μας λασπολογήσουν λέγοντας ότι χάνουμε τον χρόνο μας μένοντας ξάγρυπνοι πολεμώντας κάποια φωτιά, βοηθώντας ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους, ενισχύοντας εκείνους που εξασφαλίζουν την προστασία αυτού του τόπου, βοηθώντας ψυχές που εσύ θεωρείς ασήμαντες . Είμαι εθελοντής γιατί το θέλω .

Μέλος εθελοντικής ομάδας Σαλάκου Ρόδου
Μιχάλης Χρήστου”

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

512 Shares
Share512
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble