“Είμαι εθελοντής γιατί το θέλω”

13179123_10206278160772974_8581352831678068295_n

Ανήκουν στους αφανείς ήρωες που με την πρώτη ευκαιρία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κινδύνου και προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους χωρίς να τους υποχρεώσει και χωρίς να τους πληρώσει κανείς.

Μιλάμε για τους Εθελοντές που ουκ ολίγες φορές και στο νησί της Ρόδου αποδεικνύονται ανεκτίμητες αξίες.

Οφείλουμε πολλά ευχαριστώ και πολλά μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βάζουν πάνω απ’όλα την αγάπη τους για τον τόπο μας.

Διαβάστε τι ανακοίνωσε ένα από αυτά τα παιδιά που αφήνουν όλες τις ασχολίες τους και τρέχουν όπου τους καλεί η Κοινωνία:

“Πολλοί μπορεί να γελάσουν, άλλοι μπορεί να μας κατακρίνουν άλλοι μπορεί να θεωρήσουν ανούσιες τις προσπάθειες που καταβάλουμε για να κρατήσουμε αυτόν τον τόπο ακέραιο από την αφέλεια κάποιων. Επίσης μπορεί κάποιοι από κάποια καρέκλα μια καφετέριας η από την ξαπλώστρα κάποιας παραλίας να μας λασπολογήσουν λέγοντας ότι χάνουμε τον χρόνο μας μένοντας ξάγρυπνοι πολεμώντας κάποια φωτιά, βοηθώντας ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους, ενισχύοντας εκείνους που εξασφαλίζουν την προστασία αυτού του τόπου, βοηθώντας ψυχές που εσύ θεωρείς ασήμαντες . Είμαι εθελοντής γιατί το θέλω .

Μέλος εθελοντικής ομάδας Σαλάκου Ρόδου
Μιχάλης Χρήστου”