Ειδήσεις απο το Αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για καλλιέργεια φυτών κάνναβης στη Ρόδο    Στις 18-05-2015 το μεσημέρι συνελήφθη σε περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας Ρόδου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ένας 65χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του 19,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην κατοικία του -4- δενδρύλλια κάνναβης. Επίσης, κατείχε και μια ζυγαριά ακριβείας, η οποία κατασχέθηκε μαζί με τις ναρκωτικές ουσίες και τα δενδρύλλια.
Σύλληψη (51) λαθρομεταναστών στη Σύμη   Στις 18-05-2015 το απόγευμα στη Σύμη συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης συνολικά -45- υπήκοοι Συρίας (30 άνδρες και 15 γυναίκες που συνόδευαν 12 παιδιά) και -6- άνδρες υπήκοοι Ερυθραίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (9) λαθρομεταναστών στη Ρόδο    Στις 19-05-2015 το πρωί στην Κρεμαστή Ρόδου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -9- υπήκοοι Συρίας (8 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 3 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1)
μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    Στις 18-05-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 26χρονος υπήκοος Πακιστάν, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble