Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο         Στις 14-01-2016 το πρωί συνελήφθη στην Κρεμαστή της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ένας 29χρονος ημεδαπός, γιατί μετά από έρευνα στην κατοικία, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 18 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Ρόδο   Στις 14-01-2016 το πρωί συνελήφθη στην Δημοτική Ενότητα Λινδίων Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενων ημεδαπών στην Κάλυμνο        Στις 14-01-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 29 ετών, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης της κα Ανακρίτριας Πρωτοδικών Κω, για ξεχωριστές υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού  για παράνομη λειτουργία καταστήματος στην Κω  Στις 14-01-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω ένας 54χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη (3) ημεδαπών για ναρκωτικών στην Κω     Στις 14-01-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κω τρείς ημεδαποί ηλικίας 20, 22 και 26 ετών, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στις κατοικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά χάπια.
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Λέρο     Στις 13-01-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου ένας 21χρονος υπήκοος Μαρόκου, γιατί κατείχε πλαστό Υπηρεσιακό Σημείωμα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια