Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Τήλο

Την 24-07-2016 το πρωί συνελήφθη στην Τήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τήλου, 50χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή  φυλάκισης -8- ετών και -1- μήνα, καθώς και χρηματική ποινή 12.200 ευρώ για μη καταβολή δόσεων ρύθμισης προηγούμενων ποινών.

Σύλληψη 2 μη νόμιμων αλλοδαπών στη Ρόδο 

Την 25-07-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 23χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 38χρονος υπήκοος Αφγανιστάν γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για απόπειρα κλοπής στη Ρόδο
Την  25-07-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στη Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, δύο ημεδαποί ηλικίας 15 και 18 ετών γιατί το απόγευμα της ίδιας ημέρας επιχείρησαν να εισέλθουν σε Ιερό Ναό με σκοπό την κλοπή.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Ρόδο 

Την 25-07-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου 53χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη λειτουργία καταστήματος στη Ρόδο
Την 26-07-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 36χρονος υπήκοος Τουρκίας γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη 2 παράτυπων μεταναστών στην Κω     

Την 25-07-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο άνδρες υπήκοοι Πακιστάν για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια