Εγκρίθηκε η ελληνική πρόταση από το Κυβερνητικό Συμβούλιο


Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση των μέτρων – Προσπάθεια Τσίπρα να καμφθούν οι αντιρρήσεις σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ

Στο «μικροσκόπιο» του κυβερνητικού συμβουλίου τέθηκαν τα μέτρα της ελληνικής πρότασης που αναμένεται να αποσταλεί εντός της ημέρας στους «θεσμούς».

Στην πολύωρη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός παρουσίασε την ελληνική πρόταση που οφείλει να αποστείλει άμεσα η ελληνική κυβέρνηση προς τον ESM.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι τα μέτρα συζητήθηκαν λεπτομερώς, ενώ ο Αλ. Τσίπρας τόνισε την ανάγκη να στηριχθούν από τους υπουργούς ώστε να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες.

Αισιοδοξία ότι ίσως και αύριο και πάντως νωρίτερα από τη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής θα επιτευχθεί συμφωνία με τους εταίρους εκφράζουν ανώτερες κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές πηγές.

«Είμαι έτοιμος για συμφωνία» φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε στενούς του συνεργάτες που ενημέρωσε πριν τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου

Αν και υπήρξαν ενστάσεις για ορισμένα μέτρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κυβερνητικό συμβούλιο έδωσε το «πράσινο» φως για να αποσταλούν τα μέτρα στους εταίρους.

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται τις επόμενες ώρες η στάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη που δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα μνημόνιο.

πηγή: Newsbomb.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble