Σημαντική εκδήλωση για τον Τουρισμό στις Πήγες Καλλιθέας – Τριάντα Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες


Εκδήλωση για Ρώσους τουριστικούς πράκτορες στις Πήγες Καλλιθέας

Την Τετάρτη 20 Μαΐου στις Πήγες Καλλιθέας, φιλοξενήθηκε δεξίωση για τριάντα Ρώσους τουριστικούς πράκτορες. Εκ μέρους του Δήμου Ρόδου και της ΔΕΡΜΑΕ τους υποδέχθηκαν, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κύριος Ιωάννης Κούρτης.
Οι 30 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες είναι ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι μεγάλων πρακτορείων της Ρωσίας που διακινούν κυρίως VIP τουρίστες, ενώ εξειδικεύονται και σε ειδικές μορφές τουρισμού. Ξεναγήθηκαν στο χώρο και δήλωσαν όλοι εντυπωσιασμένοι από το μοναδικό μνημείο της Καλλιθέας.
H Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, στον χαιρετισμό της επεσήμανε ότι «η αγορά της Ρωσίας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Ρόδο. Πέρα από τις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα του νησιού που προσελκύουν τους επισκέπτες, πολλές είναι και οι θεματικές μορφές τουρισμού στη Ρόδο, που ενδιαφέρουν και προσελκύουν το Ρωσικό κοινό : θρησκευτικός τουρισμός, γάμοι, spa και πολυτελή καταλύματα, αθλητισμός, περιηγήσεις στη φύση. Αμέτρητες είναι οι ομορφιές και οι εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης στη Ρόδο, το νησί του Ήλιου · τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες που εάν το επισκεφτεί μια φορά, σίγουρα θα το υιοθετήσει ως τον αγαπημένο του προορισμό.»
Ό Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κος Ιωάννης Κούρτης, καλωσορίζοντας τους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες επεσήμανε ότι «Οι εγκαταστάσεις των πηγών της Καλλιθέας αποτελούν τον ιδανικό χώρο για τον επισκέπτη αλλά και για τη διοργάνωση εκδηλώσεων κάθε είδους. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία και έχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε για να διοργανωθούν παρόμοιες αλλά και κάθε είδους εκδηλώσεις στον χώρο αυτό.  Η δυναμική του μνημείου είναι τεράστια, ο χώρος είναι μοναδικός, εντυπωσιάζει όλους τους επισκέπτες και μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για μεγάλες και σημαντικές εκδηλώσεις, που θα τονώσουν τον τουρισμό της Ρόδου. Σύντομα ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης του τρούλου και ο χώρος θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός, Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αξιοποιηθεί το μοναδικό αυτό μνημείο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»
Η εκδήλωση για τους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες οργανώθηκε από γνωστή ξενοδοχειακή αλυσίδα που δραστηριοποιείται στο νησί μας και φιλοξενήθηκε στην Καλλιθέα. Παρόμοιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται σύντομα με σκοπό την παρουσίαση του μνημείου της Καλλιθέας σε τουριστικά πρακτορεία και από άλλες χώρες, όπως αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου για Ουκρανικά πρακτορεία.
Τέλος επισημαίνεται ότι οι εργασίες διαμόρφωσης του τρούλου και του περιβάλλοντα χώρου προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα το μνημείο θα ανοίξει στο κοινό με πλήρη λειτουργία, ενώ προγραμματίζεται και μία εκδήλωση έναρξης καλοκαιρινής περιόδου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble