Συγχαρητήρια Στέφανου Δράκου, στην Ουρανία Ρεμπούλη


«Θερμά συγχαρητήρια, ειλικρινές ευχές για πολλές επιτυχίες και ενέργειες στήριξης της δράσης της, αξίζουν στη Λεριά αθλήτρια-μαραθωνοδρόμο Ουρανία Ρεμπούλη του Γ.Σ. Νέων Λέρου, που μόλις στα 27 έτη της, μετρά σειρά επιτυχιών, τιμά τη Λέρο, τα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα.

Η ενασχόλησή της, από τα 13 έτη της, με τον αθλητισμό, αποδεικνύουν τη θέλησή της, την επιμονή της, το δυναμισμό της. Παραδίδει μαθήματα πίστης και προσήλωσης στους νεότερους και υπερηφάνειας στους μεγαλύτερους.

Προσωπικά εκφράζω, τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στη Λεριά Ουρανία Ρεμπούλη, που με την επίδοσή της στους πανευρωπαϊκούς αγώνες, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ του μαραθωνίου της Ολλανδίας και της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και συνέχιση της επιτυχούς της πορείας, στους ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στη Βραζιλία.

Η Ουρανία Ρεμπούλη, μετρά ήδη σειρά επιτυχιών και οι οποιεσδήποτε λέξεις είναι μικρές και ασήμαντες, μπροστά στο έργο της. Να είναι πάντοτε καλά. Να τιμά την ίδια, την οικογένειά της, τον προπονητή της, τον τόπο της, τη χώρα της.

Άξια αγωνίστρια και διακεκριμένη αθλήτρια.

Με εκτίμηση,

Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble