Δωρεά διαγραμμιστικού μηχανήματος στο δήμο Ρόδου


Τη δωρεά διαγραμμιστικού μηχανήματος αποδέχθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου στο μηχανοστάσιο του Δήμου Ρόδου στα Ασγούρου, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλός Υπεύθυνος του Τροχαίου Υλικού Μιχάλης Σταυρής, το οποίο θα διατεθεί άμεσα για να καλύψει τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και του προμηθευτή κου Γιώργου Βλαχάκη, ο κος Σταυρής παρέλαβε το διαγραμμιστικό μηχάνημα, δωρεά του επιχειρηματία και προσωπικού φίλου του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου, Mahmoud Hadid. Το μηχάνημα με κωδική ονομασία TR 1000, είναι ιταλικής κατασκευής και έχει τη δυνατότητα να ψεκάζει δέκα λίτρα χρώμα ανά λεπτό και η παροχή του χρώματος γίνεται μέσω δύο πιστολιών. Η δυναμική του είναι για διπλή γραμμή και το καθιστούν ιδανικό για ψεκασμό γραμμών, δημοτικών δρόμων, πάρκινγκ, διαβάσεων και στηθαίων.

Ο κος Σταυρής ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κο Mahmoud Hadid, τονίζοντας ότι «τέτοιες ενέργειες βοηθούν τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε για να αυξήσουμε την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους συμπολίτες και επισκέπτες της Ρόδου. Είναι σημαντικό οι πολίτες και οι φίλοι του νησιού να είναι δίπλα στην δημοτική αρχή και αντίστροφα η δημοτική να σέβεται και να εκτιμά αυτούς τους ανθρώπους, ως προς τη διάθεση τους να μας παρέχουν περισσότερα εφόδια να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη καθημερινότητα».

Ακολούθησε ενημέρωση και επίδειξη των δυνατοτήτων του μηχανήματος από τους υπαλλήλους του Δήμου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια