Δώρα στα παιδιά του ιδρύματος παίδων « Άγιος Ανδρέας» απο τον Δήμαρχο


Στο ίδρυμα Άγιος Ανδρέας και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων ο Δήμαρχος

Το ίδρυμα παίδων « Άγιος Ανδρέας» καθώς και το Ορφανοτροφείο Θηλέων επισκέφτηκε την Κυριακή ο δήμαρχος Ρόδου και προσέφερε δώρα στα παιδιά.
Ο κ. Χατζηδιάκος, παρουσία της αντιδημάρχου κ. Μαρίζας Χατζηλαζάρου, του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου κ. Στέφανου Κυριαζή και της τοπικής συμβούλου κ. Φωτεινής Καράμπελα, έδωσε τις ευχές του στα παιδιά εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και δήλωσε ότι ο δήμος θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στα προβλήματα και τη λειτουργία των δομών πρόνοιας του νησιού της Ρόδου.
Το δήμαρχο υποδέχτηκαν ο πρόεδρος των ιδρυμάτων κ. Γιάννης Μαρίνος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ Μανόλης Ζηδιανάκης, Νίκος Ορφανός, Κυριάκος Κασάπης καθώς και οι εργαζόμενοι, αλλά και εθελοντές στα ιδρύματα.
«Τις μέρες αυτές αντλούμε δύναμη από εσάς, είπε ο δήμαρχος απευθυνόμενος στα παιδιά και τόνισε ότι οι υπηρεσίες του δήμου θα προσφέρουν με όποια δυνατότητα έχουν στην κατεύθυνση της βελτίωσης της κτηριακής υποδομής, αλλά και της λειτουργίας των δύο ιδρυμάτων».
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παρουσία της αντιδημάρχου κ. Λίτσας Κρεμαστινού-Ροδίτη και της τοπικής συμβούλου κ. Στέλλας Μανωλεδάκη-Αναστασιάδη επισκέφτηκε το Ορφανοτροφείο Θηλέων, παρακολούθησε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών και συζήτησε με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μαρίνο, την ορφανοτρόφο κ. Κωνσταντίνα Κουτσούκου καθώς και την αδελφή Ξένη, θέματα λειτουργίας του Ορφανοτροφείου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble