11 Νέοι Προορισμοί στο Discover Greece


11 νέες ειδικές σελίδες στο Discover Greece, αποκαλύπτουν τους κρυμμένους θησαυρούς του Αιγαίου!
Αυτό το καλοκαίρι, το Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, παρουσιάζει στο ταξιδιωτικό κοινό ένα ολοκληρωμένο χάρτη εμπειριών στα νησιά του Αιγαίου, ξεδιπλώνοντας την απαράμιλλη ομορφιά και χάρη 39 νησιών των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων.

Οι 11 νέες ειδικές σελίδες με πλούσιο περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό, ταξιδεύουν το κοινό στο ασύγκριτο σκηνικό του Αιγαίου. Η μελωδική Κάσος, η θεϊκή Λέρος, οι παραμυθένιοι Λειψοί, η Τήλος, το σμαραγδάκι του Αιγαίου και η παραδεισένια Χάλκη, νησιά με τη γοητεία του ανεξερεύνητου και του παρθένου, μυούν τους επισκέπτες στο αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι. Ταυτόχρονα η εξωτική Ανάφη, η λαμπερή Αντίπαρος, η Δονούσα, η Ηρακλειά και η Σχοινούσα, τρία μαργαριταράκια του Αιγαίου, η γοητευτική Κίμωλος, η ερωτεύσιμη Κύθνος και η αγνή Σίκινος, φανερώνουν το εκθαμβωτικό κυκλαδίτικο χρώμα και υπόσχονται μαγευτικές στιγμές.

Το πλάνο προβολής των νησιών στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, περιλαμβάνει προώθηση στην ψηφιακή πλατφόρμα, στα Social Media και στην κοινότητα μελών του Discovergreece.com.

Δείτε τις νέες ειδικές σελίδες:

 1. Ανάφη: Η αναδυόμενη στο φώς του Αιγαίου
 2. Αντίπαρος: Η εκλεκτή νύφη του Αιγαίου
 3. Δονούσα, Ηρακλειά και Σχοινούσα: Η Ανέγγιχτη ομορφιά του Αιγαίου
 4. Κάσος: Η μελωδική φωνή του Αιγαίου
 5. Κίμωλος: Λάμψη από ασήμι στο Αιγαίο
 6. Κύθνος: Η ερωτεύσιμη
 7. Λέρος: Μια αληθινά θεϊκή επιλογή
 8. Λειψοί: Ένα «παραμύθι με όνομα» στο Αιγαίο
 9. Σίκινος: Η γοητεία της απλότητας
 10. Τήλος: Το σμαραγδάκι του Αιγαίου
 11. Χάλκη: Ο μικρός παράδεισος του αρχιπελάγους
Η δράση προβολής των νησιών στο Discovergreece.com, υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια