Δύο στα δύο για τον Παπασταματάκη!


Με χρυσό διπλό , και δύο αργυρά μετάλλια ολοκληρώθηκε για τον Ροδήλιο το Τοπικό πρωτάθλημα δρόμου Δωδεκανήσου το σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου.

Συμμετείχαν οι αθλητές μας, Παπασταματάκης Κυριάκος, Πετράς Δημήτρης, Μανίκαρος Τάσος, Καμπέρης Σταύρος, στους Άνδρες ,Κούρος Αγαπητός Έφηβος, Ζαννάκης Βασίλης Παίδας και Κυπριάδης Γιώργος , Παπαδόπουλος  Χρήστος Μάστερ.

Το Σάββατο έγινε ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης στην διαδρομή Καλαβάρδα  – Μανδρικό – Καλαβάρδα όπου στην κατηγορία ανδρών ο Παπασταματάκης Κυριάκος κέρδισε με πολύ καλό χρόνο το χρυσό μετάλλιο. Στην κατηγορία παίδων ο Ζαννάκης Βασίλης κέρδισε το αργυρό μετάλλιο και ο Κυπριάδης Γιώργος στους Μάστερ επίσης αργυρό μετάλλιο!

Την Κυριακή έγινε ο αγώνας αντοχής 100χλμ για τους Άνδρες, σε κυκλική διαδρομή στην περιοχή του Αγ. Σουλά, όπου ο Παπασταματάκης Κυριάκος με σπριντ στον τερματισμό κέρδισε επάξια την πρώτη θέση στο βάθρο και το χρυσό μετάλλιο!  Ο έφηβος Κούρος Αγαπητός  με  σκασμένο λάστιχο εγκατέλειψε.  Ο Ζαννάκης Βασίλης ξεκίνησε τον αγώνα 80χλμ των Παίδων είχε καλή θέση στο γκρουπ αλλά ένα τεχνικό πρόβλημα στον δισκοβραχίωνα τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Ο αγώνας των Μάστερ δεν πραγματοποιήθηκε.

Η διοργάνωση ήταν κατώτερη των περιστάσεων για ένα τοπικό πρωτάθλημα , με ελλείψεις για εύκολη καταγραφή των χρόνων, δυσκολία στην ασφάλεια του σημείου εκκίνησης-τερματισμού της ατομικής χρονομέτρησης και έλλειψη ασθενοφόρου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble