Ο Δήμαρχος Ρόδου δεν ασχολείται με συνωμοσιολογίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας


Απάντηση στην παραπληροφόρηση
Σε απάντηση παραπλανητικών και ανυπόστατων δημοσιευμάτων σε ηλεκτρονική σελίδα, αλλά και την εφημερίδα «Δημοκρατική» δηλώνεται ότι:
Ο Δήμαρχος Ρόδου δεν ασχολείται με συνωμοσιολογίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ανεκτίμητης αξίας περιουσία που διαθέτει το ελληνικό δημόσιο και παραμένει μέχρι τώρα αναξιοποίητη γεγονός που η δημοτική αρχή έχει ξεκινήσει να ανατρέπει, μέσα σε ιδιαιτέρως δύσκολες οικονομικές συνθήκες προς όφελος του Ροδιακού λαού.
Ο δήμαρχος ασχολείται με τα σοβαρά και καθημερινά προβλήματα του πολίτη της Ρόδου γεγονός που έχει ενοχλήσει τους συντάκτες και τους κακοπροαίρετους σχολιαστές των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων.
Η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί από τους στόχους της όσο κι αν αυτό θα βόλευε ορισμένους. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που δέχεται μια τέτοιου είδους «μεταχείριση». Ορισμένα κέντρα ενοχλούνται από την πολύπλευρη δραστηριότητα του δημάρχου και της δημοτικής αρχής και επιχειρούν καθημερινά να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Διαβεβαιώνουμε τόσο αυτούς όσο και τον ροδιακό λαό ότι δεν πρόκειται να τους κάνουμε το χατίρι. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Οι εμπνευστές των δημοσιευμάτων αυτών είναι οι ίδιοι εκτός πραγματικότητας και η περίπτωσή τους δεν είναι αντικείμενο δικής μας αρμοδιότητας.
Σε ότι αφορά την παραχώρηση της αίθουσας του Ακταίον την οποία διαχειριζόταν η εταιρεία ΔΕΡΜΑΕ πριν από τη μίσθωση στον ιδιώτη, αυτή παραχωρείται έναντι μικρού αντιτίμου σε φορείς, πανεπιστήμιο, συλλόγους και ιδιώτες χωρίς να γίνεται επιλεκτική παραχώρηση. Η δημοτική αρχή δεν ταυτίζεται με το περιεχόμενο της οποιασδήποτε δραστηριότητας, αλλά και δεν ασκεί λογοκρισία στη διακίνηση ιδεών και απόψεων.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble