Σεμινάριο SETE Training στη Ρόδο: Διαχείριση χρόνου και στρες


To SETE Training, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου (ΣΔΞΡ) διοργανώνει στις 19 Μαρτίου, 2ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Χρόνου & Στρες».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διευθυντές, προϊσταμένους και επαγγελματίες του τουρισμού που θέλουν να ενισχύσουν τις ικανότητες τους στην αποτελεσματική διαχείριση χρόνου και στρες, τόσο στους ίδιους όσο και στις ομάδες τους.

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, 1 στους 3 ευρωπαίους υποφέρουν από εργασιακό στρες με αποτέλεσμα, αυτό να επιδρά αρνητικά στην ψυχοσωματική τους υγεία, την εργασιακή τους απόδοση και τη διαχείριση του χρόνου τους.

Η κυρία Χριστίνα Καραπάνου, Training and Development Professional, CBT Psychotherapist, Behavioral Coach, Behavioral Change Expert, ΕΕΔΕ, θα βοηθήσει  τους συμμετέχοντες στο να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις διάφορες προκλήσεις, πιέσεις και απειλές ώστε να είναι σε θέση να αποκτήσουν τον έλεγχο του περιβάλλοντος, του χρόνου και του εαυτού τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείται από δύο άμεσα εξαρτώμενες ενότητες, οι οποίες διδάσκονται σε βιωματικό περιβάλλον μέσα από δια δραστικές ασκήσεις και χρήση γεγονότων και περιπτώσεων από την εργασία των συμμετεχόντων και συντελούν στη διαμόρφωση «δεξιοτήτων διαχείρισης στρες και χρόνου» στον κάθε συμμετέχοντα, αποτελώντας έτσι ένα μόνιμο εφόδιο καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 12 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΜΕΛΗ ΣΔΞΡ: ΔΩΡΕΑΝ

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε με τη Διοίκηση του Συλλόγου (Το σεμινάριο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου. Το κόστος συμμετοχής των μελών του ΣΔΞΡ καλύπτεται από τον Σύλλογο)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΗ ΜΕΛΗ ΣΔΞΡ & ΙΔΙΩΤΕΣ:  Στην συμβολική τιμή των 60€

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:

Ρόδος: 19/03/2016, 16:00-21:00 & 20/03/2016, 10:00-16:00

Τόπος Υλοποίησης: Semiramis City Hotel, Ι. Μεταξά 18, 85100, Ρόδος

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια