Διακρίσεις μαθητών των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία σε διαγωνισμό φυσικής


Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου – Λυκείου 2016. Στο διαγωνισμό αυτό διακρίθηκαν δύο μαθητές του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκαν και βραβεύονται οι μαθητές Γεράσιμος Πουλάκης Στεφανίδης της Α΄ τάξης του Γυμνασίου και Νικόλαος Σκουμιός της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου.

Ο Γεράσιμος Πουλάκης Στεφανίδης κατέλαβε την 1η θέση ανάμεσα στους μαθητές της Α΄ τάξης των Γυμνασίων της Δωδεκανήσου και είναι ανάμεσα στους πρώτους δέκα μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο Νικόλαος Σκουμιός κατέλαβε την 1η θέση ανάμεσα στους μαθητές της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων της Δωδεκανήσου και είναι ανάμεσα στους πρώτους δεκαπέντε μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο.

Επίσης, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της α΄ φάσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής «Αριστοτέλης» 2016 για τη Γ΄ τάξη του Λυκείου. Στο διαγωνισμό αυτό διακρίθηκαν ο Κωνσταντίνος Τσίννας και η Ειρήνη Κάσδαγλη, μαθητές της Γ΄ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Ο Κωνσταντίνος Τσίννας κατέλαβε την 1η θέση και η Ειρήνη Κάσδαγλη κατέλαβε την 2η θέση ανάμεσα στους μαθητές της Γ΄ τάξης των Λυκείων της Δωδεκανήσου και είναι ανάμεσα στους πρώτους εξήντα μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους τέσσερις μαθητές για τις σημαντικές διακρίσεις τους και τους εύχεται πάντα επιτυχίες. Επίσης, συγχαίρει θερμά και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς Φυσικής.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble