Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη λειτουργία   καταστήματος στη Ρόδο   

Την 09-05-2016 το πρωί συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου 49χρονη ημεδαπή, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

 
Σύλληψη ημεδαπής για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Ρόδο   

Την 09-05-2016 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου 45χρονη ημεδαπή, γιατί διέθετε προς πώληση σε εμπορικό κατάστημα που λειτουργούσε, 21 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων (τσάντες, πορτοφόλια, κ.α.) γνωστής εταιρίας. Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.

 
Σύλληψη (4) ατόμων για υγειονομικές παραβάσεις σε  κατάστημα στη Ρόδο

Την 09-05-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου  35χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια και τρείς γυναίκες υπήκοοι Μολδαβίας ηλικίας 24, 28 και 32 ετών υπάλληλοι καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης γιατί το κατάστημα λειτουργούσε χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και οι αλλοδαπές δεν είχαν προμηθευτεί με πιστοποιητικά υγείας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων και οπλοκατοχή στην Κάλυμνο 

Την 09-05-2016 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 54χρονος ημεδαπός, γιατί ύστερα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, -4- πήλινοι αρχαίοι αμφορείς και κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα. Αρχαία αντικείμενα και όπλο κατασχέθηκαν.

 
Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Κω 

Την 10-05-2016 το πρωί καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών ότι το χρονικό διάστημα από 22-04 έως 09-05-2016 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από Σχολική Μονάδα τεχνολογικό εξοπλισμό. Διενεργείται έρευνα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια