Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνσα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) ατόμων για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών στην Ρόδο    Στις 06-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 20χρονος ημεδαπός και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί αφαίρεσαν από κοινού κινητό τηλέφωνο, το οποίο  κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο. Επίσης,  ο 25χρονος δράστης κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο      Στις 07-09-2015 το πρωί συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου  Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ένας 57χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 29χρονου ημεδαπού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.
Σύλληψη (25) λαθρομεταναστών στη Μεγίστη        Στις 07-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -16- υπήκοοι Συρίας (11 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 6 παιδιά), -7- άνδρες υπήκοοι Πακιστάν και -2- άνδρες υπήκοοι Ινδίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (36) λαθρομεταναστών στη Ρόδο   Στις  07-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν:
Α) Στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου -2- υπήκοοι Συρίας (1 άνδρας και 1 γυναίκα που συνόδευαν 3 παιδιά)  και  -5- υπήκοοι Ιράκ (3 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) και
Β) Στην Ιαλυσό της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -29- υπήκοοι Συρίας (18 άνδρες και 11 γυναίκες που συνόδευαν 25 παιδιά),
για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές στη Ρόδο    Στις 07-09-2015 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 22χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε εξάρτημα μοτοσικλέτας  ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξακριβώθηκε ότι νωρίτερα είχε αφαιρέσει από κατάστημα 63χρονου ημεδαπού και από ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 27χρονης ημεδαπής ανταλλακτικά, προσωπικά είδη και έγγραφα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αφού  κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Επιπλέον, μεταξύ άλλων ο 22χρονος  κατά την παραμονή του στην Αστυνομική Υπηρεσία διατάρασσε την εύρυθμη λειτουργία της.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη λαθρομετανάστη στη Λέρο         Στις 07-09-2015 το βράδυ συνελήφθη στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου ένας άνδρας υπήκοος Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενος από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια