Οι 2η Μέρα live στη Ρωγμή του Χρόνου


Οι 2η Μέρα live στη Ρωγμή του Χρόνου. Πίσω από το όνομα 2η Μέρα κρύβεται το ηλεκτρονικό ντουέτο των Τάσου Νεοφύτου και Ανδρόνικου Κοκιαντώνη.

Οι 2η Μέρα είναι οι πιο δυνατοί εκπρόσωποι της ηλεκτρονικής μουσικής στη Ρόδο και μετά από ένα μεγάλο διάστημα δημιουργίας, παρουσιάζουν για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια τους. Όπως λένε οι ίδιοι, κινούνται στιχουργικά και μουσικά στην είσοδο μιας πολυκατοικίας, στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας ενός δρόμου, στη στάση ενός λεωφορείου, σε μια αίθουσα αναμονής.

 

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ανεβαίνουν στην εναλλακτική σκηνή της Ρωγμής του Χρόνου με τραγούδια από τον δεύτερο δίσκο τους με τίτλο «Δορυφόρος» που κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή από την δισκογραφική εταιρία Antelma Music, από τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Εξαναγκασμένη εκκίνηση» που κυκλοφόρησε σε δική τους παραγωγή τον Οκτώβριο του 2012 αλλά και με την ηλεκτρονική μουσική σύνθεση με τίτλο “Almas” που έγραψαν φέτος τον Οκτώβριο ειδικά για την Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας «15+1» της φωτογραφικής ομάδας Almas.

Η μουσική τους είναι η μετατροπή των σκέψεών τους σε ήχο, ένα ιδιαίτερο μουσικό παζλ που συναρμολόγησαν με κομμάτια τον αυτοσχεδιασμό, τον πειραματισμό αλλά και τις επιρροές τους από διάφορα είδη και εποχές της ηλεκτρονικής σκηνής.

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, ο Τάσος Νεοφύτου κι ο Ανδρόνικος Κοκιαντώνης συνδέουν τα καλώδιά τους με την ανοιχτή στις καινούριες μουσικές τάσεις Ρωγμή του χρόνου, για μια συναυλία γεμάτη από ηλεκτρισμό, φως, ήχους και εικόνες που θα σας εκτοξεύσουν στο digital σύμπαν των 2η Μέρα.

Είσοδος Ελεύθερη

12348532_10208225489334374_1845374673_n

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble