Σάλος στη Γερμανία με τη μπλούζα Ελληνίδας μαθήτριας


Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από ένα περιστατικό με «πρωταγωνίστρια» μία μαθήτρια από την Κρήτη, η οποία πηγαίνει σε σχολείο της Γερμανίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive σε μια, όχι μεγάλη, πόλη της Γερμανίας (ας μην αναφέρουμε ονόματα και διευθύνσεις, ας διατηρήσουμε την ανωνυμία του παιδιού…για ευνόητους λόγους) ήταν μια μέρα όπως όλες. Η νεαρή ομογενής μαθήτρια με καταγωγή από την Κρήτη πήγε στο (γερμανικό) σχολείο της κανονικά φορώντας γεμάτη καμάρι τη φούτερ μπλούζα που της είχε χαρίσει ο θείος της.

Τι έγραφε στα γερμανικά; «Δεν χρειάζομαι θεραπεία, πρέπει απλώς να πάω στην Ελλάδα…».

Η δασκάλα της μόλις την είδε εξοργίστηκε. Τη φώναξε και της είπε-όχι κομψά- να μην την ξαναφορέσει. Κι όταν το κορίτσι τη ρώτησε γιατί η απάντηση ήταν απσοτομωτική: Γιατί έτσι είναι σαν να δείχνει ότι η Γερμανία είναι χάλια.

Έγινε σούσουρο στο σχολείο, η μαθήτρια το μετέφερε στην μητέρα της και χάριν στη δική της ψυχραιμία , αλλά και της διευθύντριας του Σχολείου που παρενέβη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Επήλθε ηρεμία, αλλά το περιστατικό έχει ήδη γίνει γνωστό στην περιοχή….

Η μητέρα της μικρής με την οποία συνομίλησε το cretalive ήταν εξοργισμένη επίσης με τη δασκάλα, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.1311111_1076563699073308_666299614-735x433

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια