«Χώσιμο» χωρίς τέλος των φαντάρων στο 211 ΜΚΤΕ Ρόδου, Πεταλούδες


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το «χώσιμο» των φαντάρων στο 211 ΜΚΤΕ Ρόδου, Πεταλούδες.
Πως είναι δυνατόν να υπάρχει στρατόπεδο στο οποίο οι συνάδελφοι στρατιώτες υποχρεώνονται να καλύψουν 30 Υπηρεσίες το μήνα;
Αυτό σημαίνει ότι για τους τσακισμένους φαντάρους, σωματικά και ψυχολογικά, δεν υπάρχει καμιά έξοδος, ενώ και τα υπηρεσιακά, αν και όταν δίνονται, δεν παίζουν κανένα ρόλο, αφού είτε λόγω κούρασης, είτε λόγω κόστους μετακίνησης, οι συνάδελφοι επιλέγουν να παραμείνουν μέσα, κερδίζοντας δύο ώρες ύπνου, πριν την επόμενη υπηρεσία.Αυτό σημαίνει ότι τα πιο πολλά παιδιά μέσα στο στρατόπεδο έχουν προβλήματα και έχουν να βγούνε 40-45 μέρες, τονίζει Επιστολή Καταγγελίας που έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων.

Οι υπηρεσίες και οι αγγαρείες είναι ατελείωτες, η αδιαφορία της διοίκησης της μονάδας ολοκληρωτική, με τους συναδέλφους να αδυνατούν να συμπαρασταθούν ακόμη καις τις οικογένειες τους, που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα.
Εμείς τονίζουμε στη Διοίκηση της μονάδας ότι έχει να κάνει με ανθρώπους, με νέους ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Πρέπει να υπάρξει άμεσα παρέμβαση της Ιεραρχίας και πολύ περισσότερο του Επιτελείου του ΑΓΕΣ Τελλίδη που σε παρόμοιες περιπτώσεις αναζήτησε λύσεις.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει οι φαντάροι να έχουν εξόδους και μάλιστα η διοίκηση της μονάδας πρέπει να εξασφαλίσει τη δωρεάν μετακίνηση τους με κίνηση στρατιωτικών οχημάτων, όπως συμβαίνει για το μόνιμο και πολιτικό προσωπικό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Πηγή : diktiospartakos.blogspot.com 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

30 Shares
Share30
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble