Υπόθεση Μπεν: Οι πέντε περιπτώσεις που «σκανάρουν» οι αστυνομικοί


Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση του μόλις -τότε- 21 μηνών Μπεν από την Κω όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του, οι ελπίδες για τον εντοπισμό του Βρετανού αναζωπυρώνονται με τους αξιωματικούς της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ να βάζουν νέα στοιχεία στο μικροσκόπιο, τα οποία ίσως οδηγήσουν στη λύση του μυτσηρίου.

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να αρχίσουν οι έρευνες για τον «μικρό Μπεν», αφού πρώτα ολολκηρωθεί η επεξεργασία των πληροφοριών που συνέλεξε τα τελευταία 24ωρα η αστυνομία μετά τη συμμετοχή της οικογένειας του εξαφανισμένου παιδιού στο «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή που μας πέρασε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», υπάρχουν πέντε περιπτώσεις τις οποίες εξετάζουν οι Βρετανοί αστυνομικοί με την ΕΛ.ΑΣ. και εντοπίζονται σε Ημαθία (δύο περιπτώσεις), Λάρισα, Μαρμαρίδα της Τουρκίας και Θεσσαλονίκη. Ήδη η Αστυνομία εξέτασε μία περίπτωση στη Λάρισα, αλλά δεν άργησε να αποδειχθεί πως το συγκεκριμένο άτομο δεν είχε καμία σχέση με τον εξαφανισμένο Μπεν από τη Βρετανία.

Πάντως, οι οριστικές αποφάσεις για το πού θα εστιαστούν οι έρευνες θα ληφθούν από τους αστυνομικούς αφού πρώτα ξεκαθαριστεί κάθε πληροφορία που έχουν στα χέρια τους.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια