«Ο Τουρισμός από πλευράς της δημοτικής αρχής είναι στον αυτόματο πιλότο»


Συσκέψεις για το θεαθήναι δεν έχει ανάγκη ο τόπος μας!

-Ο Τουρισμός από πλευράς της δημοτικής αρχής είναι στον αυτόματο πιλότο

Στην εκπνοή του Ιουλίου κι αφού η τουριστική σαιζόν βρίσκεται στο μέσον της, θυμήθηκε ο δήμαρχος Ρόδου να συγκαλέσει σύσκεψη, για να καταγραφούν τα κακώς κείμενα μιας τουριστικής περιόδου που πάει από το κακό στο χειρότερο. Εμείς συμμετείχαμε. Όμως οι απουσίες πολλές. Αυτό δεν θα συνέβαινε σε άλλες εποχές.

Με τη σύσκεψη αυτή, ο κ. δήμαρχος μάλλον ήθελε να αποποιηθεί των ευθυνών του και να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών και των εκπροσώπων του τουρισμού, για την απραξία όλων των προηγούμενων μηνών από πλευράς της δημοτικής αρχής. Αλλιώς, πώς να εξηγηθεί η απόφασή του;

Η παράταξή μας, από την αρχή του έτους είχε ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία της τουριστικής περιόδου, όμως ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή δεν επέδειξαν ως όφειλαν, υπεύθυνη στάση λαμβάνοντας εγκαίρως πρωτοβουλίες.

Αντιθέτως, και παρά τα προβλήματα στην λειτουργία του ΠΡΟΤΟΥΡ, η δημοτική αρχή με ευθύνη του δημάρχου, άφησε να χαθεί πολύτιμος χρόνος πριν καταγράψει τα προβλήματα και χωρίς να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν, για την απαράδεκτη εικόνα του νησιού μας.

Και δυστυχώς οι ευθύνες για το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή είναι πολλές και βαριές. Συνεχή λάθη που έχουν οδηγήσει για πρώτη φορά από την ίδρυση του, τον ΠΡΟΤΟΥΡ σε αδράνεια, με όλες τις δυσμενείς συνέπειες για το νησί μας.

Αντί η δημοτική αρχή σήμερα να σχεδιάζει ήδη πρωτοβουλίες για την επόμενη τουριστική περίοδο, προσπαθεί να καλύψει τις αστοχίες και τις παραλείψεις της, που και φέτος κόστισαν ακριβά στο νησί μας.

«Κάλλιον το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν» κ. δήμαρχε και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για άλλη μια φορά για όσα από την αρχή του έτους σας είχαμε επισημάνει, αλλά αδιαφορήσατε επιδεικτικά.

Συσκέψεις για το θεαθήναι δεν έχει ανάγκη ο τόπος μας!

Αν συνεχισθεί αυτό κάποιοι είναι υπεύθυνοι και πρέπει να απολογηθούν στο Ροδιακό Λαό.

Ο Τουρισμός από πλευράς της δημοτικής αρχής είναι στον αυτόματο πιλότο, χωρίς δράσεις και προσανατολισμό.

Η συνεργασία με τους φορείς μηδενική.

Άμεση δράση έστω και τώρα. Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν.

Για την παράταξη “ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ”

Στράτος Καρίκης

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας

Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια