Εκδήλωση για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στο Αρχαίο Στάδιο


«Στο Αρχαίο Στάδιο με την Πανσέληνο του Αυγούστου»

Αρχαίο Στάδιο Ρόδου

«Ταξίδι στην παράδοση»

Αρχαιολογικό Μουσείο Λέρου

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σάββατο 29 Αυγούστου γιορτάζει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο και οργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε περισσότερους από 140 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.  

Στη Ρόδο, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου διοργανώνει συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ακροπόλεως Ρόδου το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 21:00 με τίτλο «Στο Αρχαίο Στάδιο με την Πανσέληνο του Αυγούστου». Το πρόγραμμα θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Ρόδου υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Χαλκιά, η οποία μαζί με καταξιωμένους καλεσμένους μουσικούς (τρομπέτα Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, όμποε Γ.ΠΕΝΟΥΣΑΚΗΣ, Γαλλικό κόρνο Κ.ΣΑΙΝΗΣ, τρομπόνι Μ. ΚΑΙΚΤΗΣ) θα μας ταξιδέψει σε ένα διεθνές ρεπερτόριο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Μικτή Χορωδία Δήμου Ρόδου υπό τη διεύθυνση του κ. Μιχάλη Καλαεντζή, σε ένα πρόγραμμα Ελλήνων συνθετών με θέμα το φεγγάρι. Τη βραδιά θα πλαισιώσει η χορευτική ομάδα El Abrazo del Tango καθώς και απαγγελία ποιημάτων από την Βάσια Χανή.

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λέρου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 21:00, με τίτλο «Ταξίδι στην παράδοση», με τους μουσικούς Σάββα Φυλακούρη (σαντούρι) και Μανώλη Γρύλλη (βιολί).

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια