Σύντομες αστυνομικές ειδήσεις από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Προσαγωγή αλλοδαπού για επαιτεία στη Ρόδο       Στις 09-09-2015 το πρωί εντοπίστηκε στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος του αντίστοιχη πταισματική παράβαση.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή και ναρκωτικά στη Ρόδο      Στις 09-09-2015 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 21χρονος ημεδαπός, γιατί εισήλθε σε κατοικία 62χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη
μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    Στις 09-09-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Κω από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω ένας 22χρονος υπήκοος Τουρκίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη λαθρομετανάστη στην Κάλυμνο     Στις 09-09-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων ένας άνδρας υπήκοος Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενος από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο     Στις 09-09-2015 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων ένας 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μεταξύ άλλων μικροποσότητα ηρωίνης και -34- ναρκωτικά χάπια.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια