Σύντομες αστυνομικές ειδήσεις από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο    Στις 10-07-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 59χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου με φυλάκισης ενός έτους.
Σύλληψη (4) λαθρομεταναστών στη Ρόδο    Στις 10-07-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Ιαλυσό Ρόδο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -4- άνδρες υπήκοοι Συρίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (7) λαθρομεταναστών στη Σύμη    Στις 10-07-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης -7- υπήκοοι Συρίας (5 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Προσαγωγή εκδιδομένης στη Ρόδο  Στις 11-07-2014 πρώτες πρωινές ώρες προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου μια 35χρονη υπήκοος Νιγηρίας γιατί διαπιστώθηκε ότι εκδίδονταν σε περιοχή της πόλης της Ρόδου και συντάχθηκε σε βάρος της έκθεση αρχής.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) ημεδαπών για κλοπή στην Κάλυμνο     Στις 09-07-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στη Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων δυο ημεδαποί γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία παραβίασαν κατοικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    Στις 10-07-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί όπως διαπιστώθηκε δεν διέθετε έγγραφα που δικαιολογούν την παραμονή του στη χώρα μας.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω  Στις 10-07-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω ένας 19χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble